Antroposana 

Spreekbuis voor uw belangen in antroposofische gezondheidszorg

Antroposana is de landelijke patiëntenvereniging voor mensen die kiezen voor antroposofische gezondheidszorg. De basis van de landelijke vereniging wordt gevormd door de lokale afdelingen.

Bij Antroposana ligt het accent niet op ziekte maar juist op de gezondheid van mensen.

Antroposana behartigt uw belang voor keuzevrijheid in de gezondheidszorg.

Bij verzekeraar De Amersfoortse is een collectieve Antroposana-verzekering af te sluiten die zich richt op de vergoeding van consulten en therapieën in de antroposofische gezondheidszorg.

Antroposana staat in contact met het ministerie van VWS en de politiek voor de toegankelijkheid, beschikbaarheid en het behoud van de antroposofische gezondheidszorg. Samen met zusterorganisaties in het buitenland vertegenwoordigt Antroposana de belangen op Europees niveau, omdat steeds meer regelgeving voort komt uit besluiten in het Europees Parlement, bijvoorbeeld de Europese regelgeving over geneesmiddelen.

Antroposana geeft vier maal per jaar het tijdschrift Antroposana uit. Als u zich aanmeldt bij Antroposana ontvangt u het blad en met uw lidmaatschap ondersteunt u het behoud en de verdere ontwikkeling van de antroposofische gezondheidszorg, juist vanuit het belang van de patiënt.

Voor verdere informatie en aanmelden kunt u kijken op de website van Antroposana www.antroposana.nl

Het adres van de landelijke vereniging is

Antroposana
Stationsstraat 79 G
3811 MH Amersfoort
033-4226542

De contactpersoon van de lokale afdeling is

Ria Dijkstra
Schatzenburg 1
8926 KD Leeuwarden
058-2664746

print deze pagina...

© Antroposofie in Friesland 2010-2021