Pure Matters 

Kleding die je koestert

Pure Matters biedt een kleurrijke collectie ecokleding van biologische (merino)wol en andere natuurlijke, omhullende materialen, voor volwassenen en kinderen. Op authentieke wijze onderscheidt deze onderneming zich door alle aandacht te richten op kleinschaligheid, verbinding en verantwoordelijkheid voor mens, dier en natuur. Ook bij haar keuze voor toeleveranciers laat Pure Matters deze aandachtspunten de doorslag geven. Dat resulteert in een mooie samenwerking, bekrachtigd door gedeelde waarden.

Pure Matters zet zich in voor eerlijkheid en kwaliteit. Dat is waarop voor haar pure schoonheid op berust. Elk kledingstuk getuigt van ‘alle tijd’ en van toegewijde aandacht. De medewerkers van Pure Matters maken graag ruimte voor persoonlijk contact met de klant en geven deskundig advies op maat. Liever dan hippe setjes die maar één seizoen meegaan, verkopen zij kleding die je koestert – jarenlang!

Verkoop vindt plaats via de website, op (antroposofische) markten, in natuurvoedingswinkels en op de thuisbasis van Pure Matters in Friesland (omgeving Franeker). Er zijn plannen voor een nieuwe huiskamerwinkel in Gelderland (omgeving Nijmegen).

www.facebook.com/ecokleding

www.purematters.nl

www.facebook.com/ecokleding

print deze pagina...

© Antroposofie in Friesland 2010-2021